Ne demek?

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince can rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile hayat alanınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışdoneş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem bile zamansız bir şıklık sertyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve dengeli bir hava yaratıyor, çekmece allıkıcı bir kontrast ve beğenilen bir akort sunuyor.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en kalburüstü üstıtlar içre; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülkü cevaptır.

Bir mekanda ölçüsüzya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek kırmızı bitirelim. Antrasit gri ile yan yana çok kullanılan renkleri sırası ile aşağıda bulabilirsiniz.

Ahşap kemirmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve fiillevsel bir büküç oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Nesil içi aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri beyninde arsa düz koridorlar lüp atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş bölgeleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, modern ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı antrasit duvar boyas olur. Vesair renklerle kolaylıkla düzen sağlayan ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler kurmak sinein bile uygundur.

Sükselı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri sprey boya eline kızılıyor. Özellikle mat dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu az daha her renk ile goldfix eşleştirebilirsiniz.

Doğal ışıkla harmanlandığında yahut derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza hararet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yuvarı yaratabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin koyu tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya başlamıştır.

Duvarlarınızda duvar kağıdı yeğleme edecekseniz ve gri duvar kağıdı aşiyan dekorasyonu önerilerine ihtiyaç duyuyorsanız size tavsiyemiz, griyi buluşturmak istediğiniz renklerin nokta aldığı duvar kağıtlarını tercih etmeniz olabilir.

Antrasit mutfaklar çoğu kez kıpkızıl tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi derunin bir ton kategorik veya bir titrem kıpkızıl tercih buyurmak en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasar çizimınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page